Yeah

Japp, Måndag igen. Det betyder uppdatera bloggen. Ledsen kära läsare att jag inte gjort det tidigare. Men jag hann verkligen inte i morse. Denna vecka har jag ärligt talat varit orolig, IGEN! Nicklas fyllde år = tårta. Det var första advent = lussebulle. Men det gick bra! Vågen visade på -1,6 denna vecka, jag är lycklig. Och måttbandet visade på -4 cm, happy happy.

Detta innebär en total viktmisnkning på 13,4 kg och 12 cm mindre i midjan.


+-0

Denna vecka stod jag still. Hade inte gått ner något, eller upp (tur det!). På viktklubb får jag nu läsa att detta inte är ovanligt och att det kan bli så i perioder men att jag ändå ska tänka på om jag gjort nått ovanligt denna vecka. Ja... Under själva veckan gjordes det inget ovanligt alls, men i helgen har det syndats. Återfall? Nej absolut inte. Jag var fullt medveten om alla de kalorier jag proppade i mig. Förrätt, varmrätt, efterrätt, vin, grogg... you name it. Trevligt hade jag! Om det var värt det? Absolut! Nu är det måndag och det är bara att köra på för fullt igen!

Hej hej!

Jag gör egentligen ingenting

Aldrig trodde jag att det skulle vara så här otroligt LÄTT att gå ner i vikt. Jag anstränger mig inte speciellt mycket faktiskt! Det ENDA jag gjort är att jag har slutat äta annat är mina måltider, inget småätande. I början var det rätt svårt att inte äta den där kvällssmörgåsen som nicke och jag tagit som vana att äta, eller att inte får äta chips eller nått gott till fredagsmys. Men nu har jag vant mig! Jag saknar det inte! Jag tränar ett par gånger i veckan, ibland lite mer, ibland lite mindre... träningen gör att jag blir piggare och får bättre kondis, men jag går inte ner speciellt mycket mer i vikt den veckan jag tränar jämfört med den vecka jag INTE tränar.

Jo, måndag igen då. Invägning. Vågen visade på -1 kg denna vecka. Jag är lycklig.
Jag som ser mig själv varje dag har svårt att se nån förändring, men jag tycker ju att det borde synas nu när jag gått ner snart 12 kg. Iaf i ansiktet. Jag borde kanske ta en bild på mig nu och lägga ut en sådan där före och efterbild, vad tror ni om det? Jag tänka på det...

Nu jobb.

Mitt första mål är nått!

Underbart härligt var det att ställa sig på vågen i morse och se resultatet för denna vecka. -2.1 kg! Jag har gått ner 10.8 kg nu! Mer än 10 kg! YEY! Nu tar vi 10 till!

Jag var uppriktigt sagt lite nervös innan vägningen idag. Var på middag igår kväll hos vänner, samma vänner jag var på middag hos den dagen innan den måndagen jag inte gick ner ett hg! Men nuuu så!

2 kg är ju faktiskt ganska mycket! "Gud, hon måste ha tränat som en tok denna vecka", tänker säkert ni. Nä, i ärlighetens namn har jag inte det. Jag har gått några promenader och endast tränat EN gång på friskis. Jag tror starkt att detta beror på att jag har börjat jobba och då måste käka lunch. Jag äter alltså mer. Innan jag började jobba åt jag för lite, och det syntes på vågen. Nu har jag ett stabilt matintag under dagen vilket betyder att min kropp inte längre är inställd på svält. Hääärligt!


Måndag måndag...

Jag ser när jag loggar in att det återigen var ett tag sedan jag skrev. Jag får och måste skylla på mig själv, sedan jag började jobba har det varit så mycket i huvet så jag har inte haft en tanke på bloggen. Men självklart måste jag ju uppdatera den på måndagar iaf, eftersom jag väger mig då! 

I torsdags gick jag iväg till träningen i god tro. Jag trodde att jag skulle träna aerobics. Men icke! Aerobicsinstuktören hade fått förhinder och istället fick vi köra medel-styrka. Detta är andra gången vi får köra det passet istället. Inget fel på passet.. förutom att det är så in i helvete jobbigt att man tror man ska svimma! Jag är inte mycket för styrka, det kan bero på att jag är så dålig på det. Hade iaf rejäl träningsvärk i ryggen i fredags!
Fredag kväll kom vänner på besök och det dracks vin och åts ölkorv, naturgodis, baguetter och ost. INTE bra för mig. Men jag unnade mig. Man får det ibland, trots den strka ångest jag hade när jag vaknade i lördags. Haha.

Kanske var det det att jag unnade mig i fredags som jag inte riktigt lyckades med ett kilo denna vecka. Idag stod vågen iaf på -0.4 kg. Det är minus iaf så jag är nöjd. Idag var det även dags att mäta sig kring midjan! Det var lite roligare. Där stod det -5 cm! Jätteroligt!

Nu måste jag göra mig klar för jobbet, skulle bara informera om detta!

RSS 2.0