Sunny monday

Jag orkar inte gå in på detaljer, vart, när, hur eller varför. Jag orkar inte analysera om, ifall eller kanske...

Måndagsvägning. -0.6 kg. Jag är nöjd.

MORS.

Delmål 2

Denna helg, torsdag-söndag, har spenderats med mitt team i Vemdalen. En otroligt rolig resa, mycket skratt, vurpor och alkohol. Jag kan INTE säga att den har gått i hälsans tecken dessvärre. Men det struntar jag fullständigt i. Faktiskt. Hur som helst så har hela helgen varit toppen men jag känner av sviterna från den nu. Igår kväll var jag så trött så jag kommer fasen inte ihåg att jag lade mig. Idag är jag så trött så jag tror att hälften av det jag skriver bara är drömmar. Det svider lätt i ögonen och jag vill bara blunda. Hälften av mina arbetskamrater har tagit ledigt idag, dom tyckte att det var en smart grej. Men inte jag inte. Nej nej, jag som alltid är så pigg ska väl klara av denna dag? Känns tveksamt nu. Snark.

Men nu till det roliga. Måndag idag, invägning. Det har gått segt de senste veckorna. Jag har ingen annan att skylla på än mig själv. Men idag visade vågen på minus, närmare bestämt -1,8 kg. Detta gott folk innebär att jag har nått mitt andra delmål! Jag har gått ner över 20 kg! 21 närmare bestämt!

Fan vad jag är bra.

Snigel snigel på vägen där...

Det är ju helvete vad det inte ska gå bra för mig! Nu börjar jag bli förbannad på riktigt. Från och med idag blir det hårdare tag. Långjävla promenaderna och striktare diet. Jag pallar inte med det här småtjafsandet mer. Idag när jag ställde mig på vågen hade jag gått ner 0,3 kg. Vad fan är det? 0,4 kg kvar tills jag krossar 20 kilosgränsen. Är det meningen att det ska vara omöjligt? Nä inte då! Nu kör vi på igen.


RSS 2.0