Måndag morgon - invägning

God morgon alla!

Idag är det då återigen måndag. Förre måndagen stod jag ju som sagt still och hade inte gått ner någonting. Med det i bakhuvudet plus det faktum att jag denna vecka har börjat jobba vilket innebär nya matmönster så var jag lite orolig när jag ställde mig på vågen i morse. Men det behövde jag inte vara! Vågen visade på -2.1 kg denna vecka! Helt otroligt! I'm happy.

Igår kväll skulle jag ha tränat medel men när klockan slog typ sex så insåg jag att jag vad trött och att ett pass klockan åtta, där jag är hemma vid kvart över nio skulle bli för drygt. Så jag fick faktiskt med mig Nicke ut på en promenad istället! Kul! Ska försöka få med han lite nu och då. Det är ju så mycket trevligare när man är två!

Nej, nu ska jag göra mig klar för att gå till arbetet.


Vi hörs!

Ups...

Kände att jag var skyldig mig själv och världen ett inlägg nu. Alldeles för lång tid sedan, det ber jag om ursäkt för. Men det hr varit så otrooligt mycket denna vecka så jag har inte hunnit så mycket. Men vi tar det från början...

Min lilla minisemester i K-holm och helg i Sthlm var toppen, jätteskönt att komma iväg en sväng! Tyvärr resulterade detta, kopplat till att jag missade två träningspass samt det faktum att jag blev sjuk att jag stod stilla på vågen denna vecka. Det gör mig ingenting! Jag hade nästan räknat med det, iom att jag inte räkat kalorier under denna långhelg. Men jag hade inte gått upp och det är det viktigaste! :)

Något som inte har med VIKT att göra, men ack så VIKTigt är ju att jag i måndags började jobba! Eller, vi går ju utbildning nu i 2-3 veckor men vi är ju på jobbet. Det är helt fantastiskt! I love it! Jag älskar atmosfären, hur otroligt trevliga alla är, även de man inte känner! Jag älskar att man får raster, vilket jag inte är överdrivet bortskämd med, jag älskar hur välkommen man känner sig och jag älskar och är så otroligt tacksam och glad för att jag faktiskt tycker att det är roligt att gå till jobbet! Jag älskar att när jag är som ensamast på jobbet har jag ändå runt 100 pers runt mig. Jag är way to social för att jobba själv. Kontentan till detta blir alltså att det än så länge känns skitbra! Mycket att lära sig såklart, men jag hoppas att det fastnar så småningom. Nej, jobbet kallar snart och jag kanske skulle ta och plugga på lite om olika systemkrav. Jaa...:)

Puss på er!

En annan del av Friskis

Som jag kanske har nämnt så är jag hemma hos mor och far i Katrineholm just nu. Tog en liten spontantripp ner för att hälsa på. Så i onsdags kväll utforskade jag Friskis och svettis här i Katrineholm och gick på ett Medelpass. Ett helt ok pass, men det är roligare i härnösand, med fart och fläkt. Här i kholm var det mer uthållighet, jag vill hoppas och studdsa omkring! Men det känns ändå mycket bra att faktiskt ha tränat under min lilla "mini-semester". Idag åker jag vidare mot Sthlm för att hälsa på bror och hans sambo. Blir en promenad med bror idag så man kan unna sig nått gott ikväll till Idol! :)

I morgon åker jag hem igen till älskade Nicklas!

Byby

Fetaostfylld köttfärs

Tänkte lägga upp ett recept här då min vän bad om att få det. Så då tänkte jag att jag kan ge det till Er alla som är intresserade!

Fetaostfylld Köttfärs
1 portion = 560 kcal

Recept för 4 portioner

0.5 dl ströbröd
1 dl vatten
400 gram mager nötfärs
1 st ägg
0.5 tsk salt
peppar
75 gram gröna oliver
100 gram gul lök i skivor
2 klyftor vitlök, pressade
75 gram fetaost (16%)

Klyftpotatis av ett kilo potatis
Tsatsiki

Instruktioner
Blanda ströbröd och vatten och låt det dra i några minuter. Tillsätt färs, ägg, salt och peppar och rör till en smet. Bred ut smeten på en bit plastfolie. Forma till en rektangel, ca 25x18 cm. Lägg på oliver, lök, vitlök och fetaost. Rulla ihop till en rulle som du sedan lägger i en smord ungsfast form. Stek i 225 grader i ca 35 minuter.

Servera med klyftpotatis och tsatsiki. Mums vad gott det blir! Man kan med fördel utesluta oliverna om man vill, då det är asäckligt! Haha...

Hej hej!


Vääägning igen!

Japp, nu har det återigen gått en vecka. Dom bara rusar fram känns det som! Vägde mig idag. -1 kg även denna gång! Det känns fantastiskt att jag faktiskt följer den plan jag satt upp, ett kilo i veckan! Måste säga att jag var lite nervös denna vägning då jag i fredags hade min "ät vad du vill dag" som jag har en gång i månaden PLUS att vi åt middag med efterätt igår! Men tack vara träningen så antar jag att det inte gör någonting om det händer nån gång ibland. Roligt!

Älskar mitt liv.

Höstvindar och middagstider

Igår kväll fick jag för mig att jag skulle testa att ta mig runt elljusspåret nu i morse. Dock har jag sovit som en strutts i natt då jag efter Nickes och min promenad igår i blåsten, fick galet ont i ena örat. I natt har det bara dunkat och dunkat vilket ledde till att jag inte pallade att gå upp i tid för att kunna åka iväg till spåret när jag skulle. Men jag valde att gå en promand mot Näs istället på förmiddagen. Örat gjorde ju inte längre ont. Dessvärre blåste det kulingvarning ute även idag och trots det faktum att jag hade musiklurar i öronen och ett pannband över det så fick jag ont i örat. Så det blev en kortare promenad än beräknat, men var ändå ute i nästan 1,5 timme. Kontentan av detta blir då: Köp ett ORDENTLIGT pannband/öronpuffar/mössa så jag slipper få ont i öronen.

Ikväll är vi bortbjudna på middag hos vänner i Vålånger. Mycket trevligt! Även första gången som jag äter borta sedan jag gick med i Viktklubb. Det är svårt att planera dagen med kalorier när man inte vet vad som bjuds på till middag. Men nu har jag bunkrat upp med kalorier från min promenad plus att jag sparat en massa under dagen så jag kan äta det mesta ikväll! Smart! Tyvärr innebär ju denna middag att jag missar träningen ikväll. Men, jag får köra dubbelt upp i morgon istället! Och i morgon..jag då är det invägning igen! HJÄLP!

Orkar mer

Måste bara säga en sak. Igår på träningen kändes det så galet bra! Jag orkade mycket mer än vanligt. Det är peppande faktiskt! Det säger sig ju självt att det går lättare och lättare, nu har jag ju ändå 5 kg mindre att hoppa runt med än när jag började men det känns ändå galet bra! Jag ser till och med fram emot att börja löpträna inför vårruset! :) Wiii!

Ikväll består träningen av dans. Kul som tusan! Fullt ös medvetslös.

Mätning och vägning!

Äntligen måndag! Det är så spännande när man får ställa sig på vågen. Önskar det var måndag oftare. :)

Denna vecka hade jag gått ner 1 kg. Är nöjd med det då jag var på tjejkväll i lördags och drack vin och åt motörrer och dipp, vilket jag inte ALLS hade råd med, rent kalorimässigt. PLUS att jag har tränat två ggr mindre än vanligt denna vecka. Huh! Så nöjd är jag!
Sedan har det ju nu gått fyra veckor sedan jag började, vilket innebär mätning av midjan. Där hade jag tappat 3 cm. Det är inte illa tycker jag! :)

Träningen går för övrigt jättebra! Ikväll är det medel, det tycker jag är riktigt roligt. Idag, måndag, börjar även "kompisveckan" på Friskis, vilket innebär att alla som har medlemskort får ta med en vän på varje pass. Jag har försökt snacka lite med Nicke, men han vekar väl inte alltför sugen. Haha!

Nu ska jag äta lite frulle och sedan ta tag i denna dagen!

RSS 2.0